logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve


Puna e estetisteve perfshin aplikimin e trajtimeve dhe kryerjen e procedurave ne lekure si nje menyre per te ruajtur shendetin dhe vitalitetin e saj, per te permiresuar pamjen e saj te pergjithshme dhe per te luftuar efektet e ekspozimit te diellit dhe plakjes. Estetiste jane te trajnuar per shendetin e lekures, me se shpeshti u ndihmojne klienteve te tyre qe te perballojne problemet me ane te nje numri terapish dhe praktikash. Perveç angazhimit me ane terapive qe jane te dizajnuara per te permiresuar tonin, tekstin, ngjyren dhe rinine e lekures se fytyres dhe qafes, estetistet mund te kryejne nje game te gjere te terapive trupore, si p.sh. Eksfolimin me kriperave dhe sheqer te trupit deri tek depilimi.

Depilimi, fillimi ose perdorimi i depilatoreve per te hequr qimet e padeshiruara eshte nje praktike e zakonshme per estetiket, siç eshte aplikimi i kozmetikes. Ne mjediset e spa, estetiket shpesh kryejne procedura dhe trajtime qe jane po aq per mendjen dhe shpirtin sa jane ne lidhje me trupin. Si e tille, terapite si masazhet e nxehte me gure, banjot e baltes dhe aromaterapia jane shtesa popullore ne repertorin e shume estetisteve

Shume here klientet kerkojne nga estetiket te kryejne trajtime qe luftojne linjat dhe rrudhat ose lekuren e thate, ekzemen ose aknet, nderkohe qe shume kliente bejne takime me estetistet e tyre te preferuar per te shijuar nje lekure me te rinovuar ose te rifreskuar. Se fundi, disa kliente e shohin estetiken si nje privilegj luksoz, ku ata mund te relaksohen dhe te ndihen mire.

Ja ku mund te gjeni nje liste te sherbimeve te ofruara nga estetisteve:
1.Microdermabrasion
2.Peeling kimike
3.Lazer IPL
4.Rigjenerim te lekuresme lazer
5.Terapi e drites
6.Thermage
7.Depilimi / me laser
8.Facials (trajtimet e fytyres
9.Maska per fytyren dhe trupin
10.Pastrimi i poreve
11.Scrubat e trupit (kriperat dhe pastrimet e sheqerit) dhe llojet e tjera te lulezimit)
12.Aromatherapy
13.Trajtime hidratuese
14.Trajtime i akneve
15.Carboxytherapy