Rreth Akademise

si lindi shkolla e dermolife academy

Si lindi Dermolife Academy?

Akademia Dermolife, eshte krjuar ne vitin 2017 me qellimin kryesor per te pergatitur, aftesuar sa me shume te rinjte dhe jo vetem ne fushen e estetikes se avancuar. Duke studiuar tregun Shqiptar si edhe nevojen e vazhdueshme qe ky treg ka per te investuar sa me shume ne drejtimin e dermoestetikes e cila eshte nder fushat me te domosdoshme dhe te kerkuara ne bote sot, ne bashkepunim me Polikliniken Dermolife, u krijua binomi qe do te korrte suksese vit pas viti ne drejtimin e se bukures.

Fale bashkepunimit te vazhdueshem me Italine, e cila eshte lidere ne bote per lobimet, risite dhe investimin ne fushen e se bukures, vecanerisht programi modular i hartuar ne bashkepunim me Universitetin “La Sapienza” te Romes, bashkepunimi me brand-et dermokozmetike Italiane dhe Franceze te cilesise se larte dhe stafi pedagogjik me mjeke Italian dhe Shqiptar, si edhe aparaturat me te sofistikuara te teknologjise se fundit qe Poliklinika Dermolife disponon, bene te mundur qe te krijohej kjo akademi e cila hapi dyert per studentet qe deshirojne te mesojne, te kene nje nje karriere te suksesshme, nje drejtim te sigurte, nje vend pune qe eshte gjithmone ne kerkim te profesionisteve.

Me kater programe te dedikuara te hartuara posacerisht per t’ju pershtatur kerkesave te ndryshme qe studentet kane, ne varesi te nevojes qe kane per te studiuar ne drejtime te caktuara ose ne te gjithe fushen e estetikes se avancuar, secili prej tyre mundeson qe studenti te aftesohet maksimalisht teorikisht dhe praktiksht i gatshem per te ushtruar profesionin kudo brenda dhe jashte vendit si dhe per te qene nje sipermarres i suksesshem!

Misioni & Vizioni

Dermolife Academy eshte krijuar me qellimin per te ofruar nje program te shkurter, te shpejte por me cilesi dhe rendiment maksimal. Objektivi yne eshte perfshirja e te gjitha aspekteve te industrise se estetikes , si ne teori ashtu edhe ne praktike.

Vizioni i akademise Dermolife eshte te krijoje profesioniste te mirefillte ne fushen e dermo-estetikes duke ofruar keshtu vende te sigurta punesimi dhe mundesi sipermarrjeje per te gjithe. Impakti: Akademia Dermolife ka vertetuar prej vitesh nepermjet deshmive te vazhdueshme te studenteve te saj se perkushtimi, dashuria per profesionin dhe etika profesionale jane pika kyce e suksesit. Pas perfundimit te studimeve, studentet menjehere punesohen ne klinikat e tyre te preferuara, hapin bisneset e tyre ose perzgjidhen si kandidate potencial jasht vendit per punesim me kontrate afatgjate nga kompani me fame boterore.

misioni i dermolie academy

Staf i Kualifikuar

Emrat te cilet na bejne krenare!

Doktoreshe Lida Hoxha

Dr. Lida Hoxha

DERMOESTETISTE

20 vite eksperience ne fushen e dermoestetikes, estetikes korrektive dhe kozmetikes se aplikuar

Doktor Vitale Minopoli

Dr. Vitale Minopoli

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Vitale Minopoli ka 25 vite eksperience ne fushen e Kirurgjise Plastike dhe ne Estetike.

Doktor Raniero Orsini

Dr. Raniero Orsini

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Kirurg Maxillo-Facial ne departamentin e operacionit prane spitali “Villa Betania" , Rome Itali

Doktoreshe Andrea La Padula

Dr. Andrea La Padula

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Andrea La Padula ka 30 vite eksperience ne fushen e Kirurgjise Plastike dhe ne Estetike.

Doktori Italian Claudio Bernardi

Dr. Franco Corsi

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr. Franco Corsi ka 20 vite eksperience ne fushen e Kirurgjise Plastike dhe ne Estetike.

Doktoresh Shqipe Sheta

Dr. SHQIPE SHETA

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e perparuar si: Peeling kimik, Mezoterapi, Epilim me Lazer

Doktoreshe Anisa Cela

Dr. Anisa Cela

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e perparuar si: Peeling kimik, Mezoterapi, Epilim me Lazer

Jonida Shkina

Jonida Shkina

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes

stela lenaj

Stela Lenaj

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes

Estetiste Xhesika Gjeta

Xhesika Gjeta

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes

Estetiste Esterina Ukaj

Rafala Jushi

ESTETISTE

Pjesemarrse ne trajnime te mbajtura nga doktor Italian, me eksperience shumevjecare ne fushen e estetikes.

katerina veshaj

KATERINA VESHAJ

KOORDINATORE

Koordinatore e Dermolife Academy, prej dy vitesh lektore prane Dermolife Academy