“Hialuropen Training”, Dr VINCENZO VASSALLO

 • Tema:

  Hialuropen Training

 • Vendi:

  Greehouse Hotel&Restaurant

 • Data Fillimit:

  19 Tetor, 2019

 • Data Mbarimit:

  19 Tetor, 2019

 • Pjesmarrja:

  ---

Pershkrimi

Hialuronpen - e ardhmja ne boten e estetikes! Trendi me i ri ne tregun e dermo-estetikes dhe estetikes. Nje procedure qe nuk shkakton asnje dhimbje, nje procedure e sigurt pa nevoje e gjilperes. Hialuropen Training eshte i hapur per cdokend qe eshte i interesuar te mesoje rreth procedures. Trajnimi zgjat nga ora 09:00 - 14:00, te shtunen ne daten 19 Tetor.
Çdo pjesemarres pajiset me çertifikate ne perfundim te trajnimit.
Dermolife Academy ju mirepret!

Hialuronpen - e ardhmja ne boten e estetikes!

Cfare eshte Hiauropen?
Hialuronpen eshte nje inovacionet me te fundit te dermo-estetikes. Kjo pajisje konsiston ne aplikimin e acidit hialuronik ne lekure nepermjet presionit te ajrit. Sic e lexuat: ne kete procedure nuk perdoret gjilpera! Kjo procedure jo-invazive injekton ne lekure acid hialuronik, komponent sintetik i perkohshem i cili gjendet ne organizmin tone, por qe me kalimin e kohes e viteve ulet koncentrimi i tij. Hialuropen eshte i sigurt , nuk shkakton dhimbje tek pacientet dhe nuk kerkon me teper se nje certifikim per te realizuar proceduren. Sikurse pena perdor presionin e ajrit per te administruar produktin ne lekure, shiringat e acidit hialuronik jane te pajisura me koka ampule dhe jo me gjilpera.