Trajnimi individual per Mezoterapine

Kurse per trajnimin mezoterapise

Trajnimi individual per Mezoterapine

Mezoterapia eshte nje procedure estetike joinvazive qe konsiston ne mikroinjektime te substancave te ndryshme si vitamina, minerale, aminoacide, acid hialuronik etj ne mezoderme ose shtresen e mesme te lekures. Pas trajtimit, lekura duket e shplodhur, shkelqyese, e hidratuar dhe e tonifikuar. Mezoterapia mund te aplikohet e vetme ose te kombinohet me shume trajtime anti-aging si Botox, Peeling, rigjenerimin me Lazer, Radiofrekuence, apo trajtimet me kremra ne shtepi. Zonat qe trajtohen ne menyre te suksesshme jane fytyra, qafa, dekolteja, duart dhe celuliti.

Mezoterapia aplikohet per:
 • Eliminim te rrudhave fine dhe te thella
 • Rigjenerim te lekures
 • Trajtim te akneve
 • Trajtimi i shenjave
 • Parandalim te renies se flokeve
 • Reduktim celuliti
Trajnimi individual per Mezoterapine zhvillohet ne 2 etapa:

1.Pjesa teorike:
 • Cfare eshte Mezoterapia?
 • Indikacionet e saj
 • Cilat jane elementet e Mezoterapise qe perdoren per injektimin
 • Kombinimi me metodat e tjera te trajtimit
 • Avantazhet dhe disavatazhet
 • Kujdesi pas injektimit te mezoterapise

2.Pjesa praktike

Gjate praktikes studentit i jepet mundesia te shohe dhe te praktikoje aplikimin e mezoterapise.

Ne perfundim te ketij trajnimi , kursanti eshte i afte te mesoje:

 • Cfare eshte mezoterapia dhe indikacionet e saj
 • Cilat jane substancat qe injektohen
 • Metodat e aplikimit te saj