MENAXHIM BIZNESI

Informacionet e detajuara mbi programin menaxhim biznesi

Menaxhim Biznesi

Kurset profesionale ne Dermolife Academy jane hartuar te tilla nga domosdoshmeria qe kane shume studente per te studiuar nje program te shkurtuar, te shpejte por me rendiment maksimal. Kursi profesional tre mujor per MENAXHIM BIZNESI ka ne thelb formimin e plote te kursantit per temat dhe qellimet qe ka nje biznes, si edhe perballjen me menaxhimin e situatave.

Biznesi eshte gjeneratori i çdo ekonomie boterore, pavaresisht fushes ne te cilen veprohet. Ndersa per te funksionuar me se miri i duhen menaxhere te zote, lidera, drejtues te afte.
Ky kurs do t’ju mesoje teknikat e funksionimit dhe te mbarevajtjes se nje biznesi, rritjen e perditshme profesionale dhe jetegjatesine ne treg.

eshte e rendesishme qe nje biznesmen apo menaxher biznesi te dije mire se si duhet te funksionoje biznesi qe ai drejton, te njohe avantazhet dhe disavantazhet e tregut, te njohe konkurentet, interesimin per llojin e biznesit, vendin ku biznesi mund te kete sukses, vendet apo mundesine e hapjes se filialeve neper qytete apo shtete te ndryshme.
Ne kete kurs do t’i mesoni te gjitha keto, si dhe shume “sekrete” te tjera, qindra ore leksione profesionale e shume ore te tjera diskutime apo pune ne grup per te trajtuar situata konkrete nga terreni.

Nese deshiron qe te behesh Menaxher Biznesi apo Biznesmen, kjo nuk do te thote qe patjeter te kesh kryer studimet e larta ne ekonomi apo dege te ngjashme. Me e rendesishme eshte qe te duash te behesh lider, te formosh grupe pune, te kesh besim ne vetvete dhe te fitosh besimin e stafit, te besh diferencen ne pune dhe ide, te marresh persiper inisiativa me risk. Ndersa, duhet qe t’ia vleje fundi!

Cfare trajton programi?


 • Menaxhimi i shekullit XXI
 • Natyra e menaxhimit
 • Historiku i menaxhimit
 • Mjedisi i jashtem i biznesit
 • Pergjegjesit sociale
 • Etika dhe menaxhimi
 • Planifikimi
 • Vendimarrja
 • Natyra e organizimit
 • Strukturimi organizativ i biznesit
 • Motivimi
 • Udheheqja
 • Kontrolli
 • Te pajise studentet me njohurite baze mbi rolet dhe funksionet e nje manaxheri ne nje organizate biznesi.
 • Te analizoje ne menyre te detajuar mjedisin ne te cilin operojne organizatat me qellim qe vendimet manaxheriale te jene me nje nivel te larte efektiviteti manaxherial.
 • Te orientoje studentet qe te dine te perdorin ne menyre racionale teknikat ndihmese ne funksion te permiresimit te cilesise se manaxhimit.
 • Ta aftesoje studentin qe njohurite e fituara gjate ketij kursi t’i perdore ne funksion te formimit te tij dhe njekohesisht te orientohet me sukses ne praktikat e biznesit.