“Teknikat e Peeling” Prof. Paolo TRAMONTANO

 • Tema:

  “Teknikat e Peeling”

 • Vendi:

  Hotel the PLAZA

 • Data Fillimit:

  20 Janar, 2018

 • Data Mbarimit:

  21 Janar, 2018

 • Pjesmarrja:

  140 pjesemarres

Pershkrimi

Prof. Paolo TRAMONTANO, nje prej autoriteteve me te medha te estetikes ne Itali dhe Europe, trajnoi 140 pjesemarresit ne teknikat me te fundit ne Peeling.
Certifikata e shperndara ne kete event ishin direkt nga Universiteti La Sapienza, Rome, gje qe e ben kete event me rendesi duke u konsideruar si nje investim i sigurt per cdo pjesemarres.

Bere e mundur vetem nga Dermolife. Trajtimi I fytyres eshte shume I rendesishem, dhe te gjithe ne deshirojme te jemi ne duar te sigurta kur zgjedhim personin qe na ben kete trajtim. Trajnimi mundesoi pikerisht kete, krijimin e brezave te rinj te mirepergatitur per tu lene ne dore fytyren tone.

Galeria