Aplikimi i Acidit Hialuronik

 • Tema:

  Magjia e Acidit Hialuronik

 • Vendi:

  MAK Albania

 • Data Fillimit:

  20 Mars, 2021

 • Data Mbarimit:

  20 Mars, 2021

 • Pjesmarrja:

  ----

Pershkrimi

Trajnimi mbi acidin hialuronik (fillerin), eshte nder trajnimet me te kerkuara dhe ne baze te kerkesave mbahet ekskluzivisht nga Dermolife Academy ne 20 Mars per te disaten here. Ne kete trajnim i cili do te mbahet nga mjek Italian Dr. Giussepe Mancini me eksperience ne fushen e dermo-estetikes dhe do te na sjelle nga eksperienca e tij ne Europe dhe me gjere.
Secili prej pjesemarresve do te kete mundesine te mesoje mbi acidin hialuronik si nga ana teorike qe do te prezantohen nocionet e pergjithshme te acidit hialuronik, filleri i kombinuar me aminoacide dhe minerale, protokolli i perdorimit, prezantimi i produktit etj, ashtu edhe nga ana praktike e cila do te jete teresisht impenjuese ku gjithesecili do te kete mundesi te shohe, por edhe te praktikoje fillerin ne zonen naso-labiale(rrudhat e trishtimit), korrektimi i hundes, fryrja e buzeve etj, por kryesisht do te jete i fokusuar ne zonat ne te cilen aplikohet me shume acidi hialuronik.

Ne fund te trajnimit secili prej pjesemarreve do te pajiset me nje certifikate mbi aplikimin e fillerit, e cila do te njihet edhe pertej kufijve. Ftojme te gjithe te interesuarit ne fushen e mjekesise dhe estetikes por edhe te gjithe personat qe duan te mesojne me shume rreth kesaj teknike, te marrin pjese dhe te mos humbasin nje nga “Masterclass” me te kerkuar nderkombetarisht.