“Magjia e Acidit Hialuronik , Prof. Dr. Enrico Guarino

 • Tema:

  Magjia e Acidit Hialuronik

 • Vendi:

  Hotel the PLAZA

 • Data Fillimit:

  12 Maj, 2018

 • Data Mbarimit:

  13 Maj, 2018

 • Pjesmarrja:

  137 pjesemarres

Pershkrimi

Ka nje kapercim cilesor ne fytyrat e femrave kohet e fundit. Duket sikur shume prej tyre jane kthyer 10 vite mbrapa ne kohe. Nuk shikojme me rrudha, mollezat te rrumbullaketa dhe hunda sikur ta kishte bere vete Mikelanxhelo. Te gjitha keto keto i dedikohen acidit hyaluronic qe aplikohet prej 25-vjetesh me shume sukses dhe nuk ka asnje efekt anesor.
Aplikimi I tij eshte i thjeshte dhe me pak njohuri mjekesore mund ta kryesh per disa minuta. Ne 12-13 Maj u organizua ne Tirane trajnimi me i thelluar mbi teknikat e aplikimit te Acidit Hialuronik, drejtuar nga nje prej profesoreve italiane me ne ze ne fushen e estetikes, Prof. Dr. Enrico Guarino.

Ka ardhur koha qe ky leng magjik te aplikohet nga njerez te miretrajnuar te cilet kuptojne jo vetem mrekullite e Acidit Hialuronik por edhe shkencen pas tij.

Galeria