“Teknikat e fundit te Mesoterapise” , Prof.Dr Giuseppe MANCINI

 • Tema:

  Teknikat e fundit te Mesoterapise

 • Vendi:

  Hotel Sokrati

 • Data Fillimit:

  2 Mars, 2019

 • Data Mbarimit:

  2 Mars, 2019

 • Pjesmarrja:

  30 pjesemarres

Pershkrimi

Prf.Dr Giuseppe MANCINI, i cili eshte trajnuesi me i mire ne Itali persa i perket mesoterapise dhe teknikave te saj, me nje curriculum te pasur me arritje profesionale, sidomos ne fushen e estetikes ne te cilen eshte diplomuar ne nivelin e ekselences, doktori vjen ekskluzivisht ne Tirane, mundesuar nga Dermolife per te trajnuar te gjithe te interesuarit ne fushen e estetikes, mjekesise dhe jo vetem, por edhe te gjithe ata qe duan te mesojne me shume rreth kesaj teknike. Trajnimi eshte gjitheperfshires dhe do te jete i ndare ne dy faza: ne anen teorike e cila eshte pjesa e pare dhe gjithashtu do te prezantohen edhe produktet e tjera te Mesotech si: filler, prp, needling, maska, age, kanula per infiltrim,cosmesi etj, si dhe faza e dyte ne te cilen perfshihet ana praktike, ku do te prezantohen: biorivitalizimi i fytyres me kokteil mesoterapik, trajtimi i celulitit, trajtimi i renies se lekures ne pjesen e brendshme te krahut, trajtimi i dhjamit te lokalizuar.

Ne fund te ketij trajnimi cdo pjesemarres do te pajiset me nje cerifikate perkatese. Te gjithe personat e interesuar, i ftojme te jene pjese dhe te mesojne rreth kesaj procedure si dhe teknikave me te fundit dhe inovative te saj, nga doktori dhe lektori me i njohur dhe adapt i njohur sot per sot ne Itali.

Galeria