logo DermoLife Academy

Dermolife Academy eshte shkolle e Estetikes se Avancuar. Me nje program studimi 2-vjecar, e akredituar nga Ministria e Punes dhe Mireqenies Sociale

Orari
  • E Hene - E Shtune
    8.00 - 19:30
  • E Diel
    Pushim

Copyright ©2022 Dermolife Academy

Informacione

tipet e klienteve

Estetistja ne kryerjen e profesionit te saj duhet te kete nje sjellje ku te respektoje normat,vlerat morale dhe sociale te cilat jane: Profesionaliteti, Kompetenca, Sjellja Etike, Higjena dhe Pastertia.

Kater pika te forta qe luajne nje rol te rendesishem ne karrieren e nje estetisteje.
Sikurse eshte nje profesion te cilit i jepet mundesia e takimit me shume persona me karaktere te ndryshme me kalimin e viteve e kupton sesi duhet te jete sjellja e saj perkundrejt nje klienti, sidomos nje klienti me teka. Sekreti per ti fituar besueshmerine e klientit eshte ti jepet nje sodisfaksion i plote.

Estetistja do te perballet dhe me klientet e veshtire qe kalojne nga nje estetiste tek tjetra, kerkojne nje vend ideal ku ne realitet nuk ekziston. Klientet e veshtire kane tendencen ti vene ne siklet, per kete arsye:

- Nuk jane asnjehere te kenaqur nga rezultatet e trajtimeve dhe e shfaqin shpesh verbalisht duke perdorur nje ironi te tmerrshme, bejne thashetheme dhe flasin keq.

Sikurse klientja perdor ironite duhet ta zbuse klientin pa reaguar duke u perfshire ne dialog duke e komplimentuar rreth menyres sesi ajo e perdor ironine.

Gjithashtu klienti i veshtire, ka mungese te dashurise familjare keshtu qe duhet te jeni ne gjendje ti sajoni nje histori sentimentale ose famijlare.